Virtuemart, Zoom effect

Zoom effect is een professionele extension dat heel eenvoudig te gebruiken is binnen uw Virtuemart webshop software. Met Zoom effect geeft u uw klanten de mogelijkheid om uw producten nog gedetailleerder te kunnen bezichtigen. Wanneer een klant op uw afbeelding klikt, verschijnt er een externe box waarin het product nog beter te zien is. In uw Virtuemart dashboard kunt u zelf eenvoudig de extension aanpassen naar uw smaak. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat de afbeelding waar uw klant op klikt, de hoofdafbeelding wordt.

Zoom effect, mogelijkheden

Virtuemart zoom effect

Wanneer een klant over de afbeelding heen gaat met de muis verschijnt er een Zoom effect box rondom de afbeelding. U kunt zelf bepalen waar u de zoom box wilt zien verschijnen. Dit kan rechts of links van de afbeelding zijn, boven of onder of in de afbeelding zelf.
Ook geeft Zoom effect u de mogelijkheid om de extension op kleur en thema aan te passen. Zo zorgt u ervoor dat het product goed past bij de huisstijl van uw bedrijf.

Zoom effect, mobile

Als een klant op zijn of haar telefoon, iPod touch of tablet uw webshop bezoekt zal de Zoom effect extension zich hier op aanpassen. Uw klant kan dan een vinger op de afbeelding houden zodat de afbeelding net zoals op de webshop groter wordt met selectie vak.

Zoom effect, wat doen wij?

Ons team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Virtuemart webshops. Wij kunnen dan ook alle mogelijke extensions in uw webwinkel software integreren. Heeft u meer vragen of bent u geïnteresseerd in een eigen Virtuemart webshop voorzien van Zoom effect? Neem dan gerust even contact met ons op.