Paypal Virtuemart PayPal en Virtuemart

Wat Paypal zo uniek maakt in de sector online betaalmethodes, is dat uw klanten betalen met hun PayPal account en dus niet met hun eigen rekeningnummer. Alleen dit voordeel geeft al genoeg redenen om deze betaalmethode zo populair te maken. Wij hebben de kennis in huis om uw Virtuemart webshop volledig te voorzien van Paypal.

PayPal, hoe werkt het?

Zodra één van uw klanten een bestelling plaatst en deze wilt betalen via PayPal, zal dit plaats vinden in een extern scherm dat verbonden wordt met de officiële website van PayPal. Hier rond de consument de bestelling af en wordt daarna netjes terug gelinkt naar uw Virtuemart webshop. Dit is een veilige manier van betalen, omdat de meeste online consumenten bekend zijn met de betaalmethode en hier veel vertrouwen in terugvinden.

Paypal, de voordelen

Één van de grootste voordelen die PayPal in huis heeft, is dat de online consument niet betaalt met haar of zijn eigen bankrekening, maar met hun PayPal account. Dit geeft veel vertrouwen bij het afronden van een betaling. In uw Virtuemart dashboard heeft u een overzichtelijk schema van alle factuurinformatie zodat u niks kwijt raakt.

PayPal, wat doen wij?

Wij zijn de professionals op het gebied van Virtuemart rondom Nijmegen. Wij zorgen voor een geoptimaliseerde website conversie en een unieke marketing zodat uw bezoekers klanten worden. Wij installeren elke extension die u graag terug ziet in uw Virtuemart webshop. Heeft u meer vragen of bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op.