MultisafepayMultiSafepay en Virtuemart

MultiSafepay is ideaal om te koppelen aan uw eigen Virtuemart webshop. Dit komt omdat MultiSafepay heel eenvoudig te bedienen is en u deze methode aan al uw webshops gelijkertijd kunt koppelen. Zo heeft u één overzichtelijk schema achter in uw Virtuemart dashboard met de benodigde gegevens van het aankoopgedrag van uw klanten.

MultiSafepay, voordelen

MultiSafepay bestaat in Nederland al meer dan 14 jaar en is erg populair bij de Nederlandse webshops. Dit komt omdat het een manier van online betalen is dat niet alleen veilig is, maar ook nog eens efficiënt. Het systeem verzamelt belangrijke elementen zoals facturen, nabetalingen en sorteert deze voor u. Zo hoeft u zelf niet meer te zoeken naar al deze informatie.

MultiSafepay, wat doen wij?

Wij zijn al meer dan 11 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en optimaliseren van professionele Virtuemart webshops. Wanneer u kiest voor een eigen Virtuemart webshop zorgen wij ervoor dat deze aan al uw wensen voldoet. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een eigen webshop? Neem dan gerust contact met ons op.