Virtuemart, iDeal betalen

Magento ideal

iDeal en online webshops zijn niet meer van elkaar weg te denken bij de online consument. De grootste reden hiervan is dat betalen met iDeal dichtbij het pinnen in de winkel komt. Daarnaast heeft u met betalen van iDeal geen extra kosten of nabetalingen, u weet waar u aan toe bent en wat u betaalt en komt niet voor verrassingen te staan, want u betaalt immers via uw eigen bank.

iDeal, voor uw bedrijf

iDeal installeren op uw webshop heeft grote voordelen voor u als ondernemer. Dit komt natuurlijk mede doordat iDeal veel vertrouwen bij de klant opwekt, omdat zij eigenlijk betalen via hun eigen bank en het uiteindelijke bedrag zien staan. Ook heeft iDeal hun populariteit te danken aan het feit dat het een heel eenvoudig betaalsysteem is via de bank van uw gebruiker, dus ook nog eens veilig voor u en uw bedrijf.

iDeal, voordeel voor u

iDeal installeren op uw Virtuemart webshop geeft u als ondernemer de mogelijkheid om het aankoopgedrag van uw klanten in een overzichtelijk schema in te kunnen zien. Ook heeft u met iDeal minder werk, omdat het hele betalingsproces geautomatiseerd is. Uw klant kiest een product en klikt op betalen. Wanneer uw klant zijn of haar persoonlijke gegevens heeft ingevuld zal uw klant doorverwezen worden naar een extern betaalscherm van de bank. De klant rond de betaling af en krijgt hier dan ook een melding van en wordt terug gelinkt naar uw webshop.

iDeal en Virtuemart, wat doen wij?

Wij van Winkel.co zijn professionals op het gebied van Virtuemart, elke wens en droom kunnen wij omzetten tot een professionele Virtuemart webshop voorzien van de extensions waar u voor kiest. De extension iDeal is daar een groot voorbeeld van. Wij zorgen ervoor dat er geen fouten optreden bij het betaalproces van uw klant zodat deze een positieve ervaring krijgt met uw webshop. Wilt u nou meer informatie of bent u geïnteresseerd in een eigen Virtuemart webshop met iDeal betaalmogelijkheid, neem dan gerust contact met ons op.