iDeal en Prestashop

iDeal is een online betaalmethode die niet meer weg te denken is uit e-commerce. iDeal is zo populair, omdat meer dan de helft van de online consumenten gebruik maken van deze methode. Dat komt door de hoge veiligheid, gebruiksgemak en de manier waarop uw klanten op een unieke manier via de bank betalen.

iDeal, hoe werkt het?

iDeal is zo populair, omdat wanneer al uw klanten die een betaling doen via uw webshop, doorverwezen worden naar een extern scherm van de bank waar zij de betaling kunnen afronden. Na de betaling worden uw klanten netjes terug gelinkt naar uw webshop waar zij eventueel verder kunnen winkelen.

iDeal, voor u

Één van de vele voordelen die deze betaalmethode voor u als ondernemer heeft, is dat u achter in uw Prestashop webshop een overzichtelijk rapport heeft van de factuur informatie van uw klanten.

iDeal, wat doen wij?

Wij bouwen professionele Prestashop webshops die voorzien zijn van al uw wensen en eisen. Wij zorgen ervoor dat uw webshop hoog gevonden wordt in Google en dat uw klanten terug blijven komen. Heeft u interesse in een eigen webshop of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.