prestashopPrestashop webshop

Prestashop is speciaal ontwikkeld voor startende ondernemers die opzoek zijn naar een professionele webshop. Het systeem is uiterst gebruiksvriendelijk en zeer eenvoudig te gebruiken. Prestashop is een perfect systeem, omdat het ondersteund wordt met een ingebouwde zoekmachine optimalisatie.

Prestashop, wat kan het?

Één van de vele mogelijkheden van Prestashop, is dat u uw webshop uit kan breiden met meer dan 7000 add-ons die speciaal voor Prestashop ontworpen zijn. Met deze add-ons kunt u het voor u zelf makkelijker maken, maar ook voor uw consumenten. Wanneer u kiest om een eigen webshop bij ons te laten ontwikkelen, zorgen wij ervoor dat uw webshop voorzien is van de door u gewenste add-ons en marketing.

Prestashop, flexibel

Prestashop is zo uniek, omdat het makkelijk te combineren is met externe programma’s en andere webshops. Zo zorgt u ervoor dat al uw informatie van meerdere webshops overzichtelijk in een schema staan.

Prestashop, wat bieden wij?

Wij zijn al meer dan elf jaar professional in het ontwikkelen van unieke Prestashop webshops. Wij verzorgen de marketing en zorgen ervoor dat u gevonden wordt in onder andere Google. Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.