SEO Tool, osCommerce

SEO Tool is een unieke osCommerce addon ontwikkelt voor professionele webshop eigenaren die graag hoog scoren in de zoekresultaten van onder andere Google. De tool kijkt mee naar eventuele aanpassingen, verbeterbare content en meer tips om uw SEO score op uw webshop software te verbeteren.

SEO Tool, wat kunt u ermee?

De SEO Tool zorgt ervoor dat al uw content gecontroleerd wordt op foutjes en verbeterpunten. Wanneer u deze content aanpast, geeft de tool vanzelf uw SEO score weer en hoe zoekmachine’s hier tegen aan kijken. zelfs belangrijke zaken zoals de keyword density wordt gecontroleerd, zodat u geen penalty krijgt van Google.

SEO, belangrijk

Het is van groot belang dat uw webshop goed gevonden wordt in Google. Dit bepaalt voor een groot deel het aantal bezoekers van uw webshop. Wij raden het dan ook zeker aan om SEO Tool voor osCommerce te laten installeren in uw webshop.

SEO Tool, wat doen wij?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele osCommerce webshop voorzien van alle beschikbare addons naar keuze. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over het gebruik van webshop software? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.