PayPal osCommerce

Paypal osCommerce

Paypal combineren met osCommerce is voor uw webshop één van de meest belangrijke aspecten die u kunt toevoegen. Dit komt omdat Paypal vertrouwt is bij de meeste online consumenten en dit eenvoudig te gebruiken is.

Paypal, hoe werkt het?

Wanneer uw klanten kiezen om hun producten af te rekenen met Paypal als betaalmethode, dan wordt hij of zij door gelinkt naar een extern scherm van Paypal. Binnen dit scherm kan men aan de betaling voldoen en wordt hierna dan weer terug gelinkt naar uw osCommerce webshop.

Paypal, voordeel

Één van de grote voordelen van dit systeem, is toch wel dat uw klanten altijd veilig betalen omdat ze zelf bepalen hoeveel ze op hun Paypal rekening zetten. Zo kan er niet meer geld vanaf gehaald worden en staan zij niet voor verrassingen te wachten. Ook voor u als ondernemer brengt het vele voordelen met zich mee. Zo heeft u bijvoorbeeld in uw osCommerce dashboard een overzicht met informatie zoals facturen, bestellingen etc.

Paypal, wat doen wij?

Wij zorgen ervoor dat uw osCommerce webshop volledig werkt voorzien van extensions naar keuze. Wanneer u kiest om een extension te laten implementeren in uw webshop, zullen wij uw wens waarmaken. Heeft u behoefte aan meer informatie of bent u geïnteresseerd in een eigen osCommerce webshop voorzien van Paypal? Neem dan contact met ons op.