OnePageCheckout en osCommerce

OnePageChecout is één van de meest gebruikte addons voor uw osCommerce webshop software en daarmee ook een echte aanrader. OnePageCheckout is een addon waarmee u uw klanten de mogelijkheid geeft om op in één pagina de betaling te voltooien.

OnePageCheckout, hoe werkt het?

De addon is een eenvoudige manier van betalen voor uw klanten. Wanneer uw klanten een product kiezen en deze af willen rekenen, dan kunnen zij dit doen op slechts één pagina. Zo hoeven zij niet door tien verschillende stappen heen om uiteindelijk het product betaalt te hebben.

OnePageCheckout, voordelen

Één van de grootste voordelen die OnePageCheckout biedt is toch wel dat u in uw osCommerce dashboard een overzichtelijk schema heeft zodat u geen belangrijke gegevens kwijt raakt. Het voordeel van alle stappen op één pagina hebben, is dat uw klanten niet geïriteerd zullen raken tijdens een betaling en daardoor sneller een aankoop zullen doen.

OnePageCheckout, wat doen wij?

Wij ontwikkelen al meer dan tien jaar professionele osCommerce webshops voorzien van al uw wensen en eisen. Wanneer u kiest voor een osCommerce webshop, implementeren wij speciaal voor u alle gewenste addons, zoals OnePageCheckout in uw webshop. Bent u geïnteresseerd in een eigen webshop of heeft u meer informatie nodig over het gebruik van webwinkel software? Neem dan gerust contact met ons op.