iDeal en osCommerce

iDeal is in Nederland het meest gebruikte online betaalmethode tot nu toe. Dit heeft iDeal te danken aan het feit dat consumenten simpelweg betalen via hun eigen bank. Door deze methode krijgen uw consumenten een vertrouwt gevoel en zullen niet langer twijfelen of afhaken bij het kopen van een product.

iDeal, de voordelen

Één van de vele voordelen die iDeal biedt, is dat u als ondernemer in uw osCommerce dashboard een schema tot u beschikking heeft waarmee u overzichtelijk kunt zien wat, wanneer en hoe de betalingen van uw klanten voorlopen zijn. Een ander groot voordeel voor uw consumenten, is dat ze met een one-step-checkout maar één pagina nodig hebben om aan hun betalingen te voldoen.

iDeal, wat doen wij?

Wij van webwinkelsoftware.net ontwikkelen professionele webshops voorzien van extensions naar keuze. Wanneer u kiest om iDeal te laten installeren in uw osCommerce webshop, dan zullen wij ervoor zorgen dat uw webshop en de extensions geoptimaliseerd worden zodat u fijn verder kunt met verkopen. Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.