osCommerce

osCommerce webshop

osCommerce is een webwinkel software dat wordt gebruikt om online webshops mee te ontwikkelen en te realiseren. Een eigen webshop moet natuurlijk voldoen aan hoge standaard eisen. Wij streven naar een vervulling van uw wensen en eisen om u en uw klanten

osCommerce, mogelijkheden

osCommerce biedt u vele mogelijkheden als het aankomt op uitbreiding en vernieuwing. Dit heeft het systeem te danken aan de grote groei en de grote frequentie van nieuwe updates en gebruikers van het systeem. Ook heeft u vele betalingsmogelijkheden zoals iDeal, PayPal en Creditcard.

osCommerce, wat kan het?

osCommerce is een zeer gebruiksvriendelijk systeem waarmee u snel en eenvoudig alle informatie van uw webshop in een overzichtelijke dashboard hebt staan. Het systeem biedt vele mogelijkheden als het aankomt op functionaliteit. Het systeem is makkelijk te combineren met andere externe systemen en er zijn talloze extensions voor mogelijk.

osCommerce, wat doen wij?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van een professionele osCommerce webshop. Wij zorgen voor een optimale SEO score in Google en een uiterst goede webshop conversie. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een eigen webshop? Neem dan gerust  contact met ons op.