Paypal OpencartPayPal en Opencart

PayPal is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de online betaalmethodes voor Opencart webshops. Dit komt omdat deze methode ideaal is voor consumenten, omdat het de meest veilige betaalmethode van het moment is. Het toevoegen van PayPal werft veel vertrouwen op bij uw klanten, omdat ze bekend zijn met de methode en hier graag gebruik van maken.

PayPal, voordeel

Het fijne aan deze methode is dat het systeem consumenten geld overlaat zetten via de bank naar hun eigen PayPal account. Zo weten de consumenten dat er niet meer geld van hun rekening afgehaald kan worden dan dat zij zelf erop zetten. Dit is ook precies de reden waarom het zo veilig beschouwt wordt door webshops. Ook u als ondernemer heeft veel voorbaat bij het installeren van PayPal in uw Opencart webshop.

PayPal, hoe werkt het?

Zodra één van uw klanten een product wilt betalen via PayPal, zal hij of zij door-gelinkt worden met een extern scherm naar de officiële website van PayPal. Na de betaling wordt de klant weer terug gelinkt naar uw Opencart webshop. dit is vertrouwt, eenvoudig en snel te gebruiken waardoor uw klanten niet zullen aarzelen met het aanschaffen van producten.

PayPal, wat doen wij?

PayPal is net als vele andere extensions onmisbaar in uw Opencart webshop. Wij zorgen ervoor dat al uw gewenste extension goed functioneren binnen uw eigen webshop. Bent u geïnteresseerd in een eigen webshop of wilt u meer informatie over Opencart? Neem dan gerust contact met ons op.