MultiSafepay en Opencart

MultiSafepay is een unieke betaalmethode voor online webwinkels. Het is hier in Nederland al meer dan 14 jaar één van de populairste methode tot nu toe. De reden dat MultiSafepay zo populair is bij online consumenten, is omdat zij een eenvoudig en veilige betaalmethode bieden waar uw consumenten in een paar stappen doorheen klikt.

MultiSafepay, ideaal

MultiSafepay heeft een uiterst ideaal schema waarin u alle informatie kunt terug vinden over de aankopen van uw consumenten. Ook is het een groot voordeel dat u al uw webshops kunt koppelen aan hetzelfde Opencart systeem. Zo heeft u alle informatie keurig op orde. Dit is één van de weinige online betaalmethodes die in het bezit is van een Thuiswinkel keurmerk.

MultiSafepay, wat doen wij?

Wij ontwikkelen al meer dan 11 jaar Opencart webshops. Wij zijn dan ook de specialisten rondom Nijmegen. Wanneer u kiest voor een eigen Opencart webshop, zullen wij deze ontwikkelen en voorzien van de door u gewenste extensions. Heeft u nog vragen over Opencart of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.