Magento idealOpencart, iDeal

OpenCart en iDeal zijn allebei vertrouwelijke populaire systemen op het internet. Daarom werken ze zo goed samen. Met een professionele OpenCart webshop brengt u veel vertrouwen op bij uw klanten. Wanneer u iDeal koppelt aan uw webshop zal het vertrouwen verdubbelt worden. Dit komt omdat iDeal één van de meest gebruikte betaalmogelijkheden op het internet is.

iDeal, voor uw klant

Consumenten betalen het liefst zo snel mogelijk en houden niet van betalingen die achteraf nog verschijnen. Met iDeal heeft uw klant de mogelijkheid om met zijn of haar eigen bank te betalen. Dit is natuurlijk vertrouwt bij uw consument, omdat zij gewend zijn aan het betaalproces van hun bank.

iDeal, voor uw onderneming

U als ondernemer heeft ook veel voorbaat bij het installeren van iDeal op uw Opencart webshop.
in de dashboard van uw webshop heeft u een overzichtelijk schema van het aankoopgedrag van uw consumenten. Ook zorgt iDeal voor het hele betalingsproces. Van het kiezen van een product tot het terug linken naar uw webshop.

iDeal, wat doen wij?

Met al meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van professionele webshops bouwen wij maar al te graag een eigen Opencart webshop voor u als ondernemer. Wij zorgen ervoor dat gewenste extensions zoals iDeal goed samenwerken met uw webshop, zodat u zelf gewoon aan het werk kan gaan. Wij regelen de rest. Bent u nou toe aan meer informatie of bent u geïnteresseerd in een eigen webshop? Neem dan gerust contact met ons op.