Creditcard en Opencart

Betalen met Creditcard wordt steeds populairder rondom de online webshops in Nederland. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat een webshop alle mogelijke betaalmethodes beschikbaar stelt voor haar consumenten. slechts 8% van alle online betaling zijn voltooid met een creditcard. Daarom raden wij aan ook deze extension te laten implementeren in uw Opencart webshop.

Creditcard, achteraf betalen

Met een creditcard geeft u uw consumenten de kans om achteraf pas aan hun betalingen te voldoen. Hiermee heeft u meer kans dat een consument niet zal afzien van een bestelling, omdat hij of zij simpelweg de betaling niet op het moment zelf hoeft te doen. Ook u heeft veel voorbaat bij het beschikbaar stellen van betalen met creditcard. Zo heeft u bijvoorbeeld een overzichtelijk schema met alle nodige informatie over de betalingen, facturen etc.

Creditcard, wat doen wij?

Wanneer u kiest om extensions zoals deze betaalmethode aan uw Opencart webshop toe te voegen, dan zorgen wij ervoor dat dit ook goed gebeurd en u gewoon door kunt gaan met uw werk. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele Opencart webshops op maatwerk. Bent u geĂ¯nteresseerd of wilt u meer informatie over het gebruik van Creditcard? Neem dan gerust contact met ons op.