Opencart webshop

Opencart webshop

Opencart is een open systeem dat vandaag de dag erg populair is om professionele webshops mee te ontwikkelen. Het is eenvoudig te gebruiken en vol met vele uitbreidingsmogelijkheden. Met meer dan duizend extensions is Opencart één van de meest gebruikte open systemen van dit moment. Zelfs voor aanpassingen die niet in het systeem voorkomen kunnen wij uw wensen mogelijk maken.

Opencart, functioneel

Opencart is dankzij de vele mogelijkheden erg functioneel en overzichtelijk. U kunt als eigenaar van een webshop op uw dashboard alle wijzigingen en aanpassingen vinden. Het systeem is eenvoudig aan te passen en hetzelfde geld voor het plaatsen van nieuwe content.

Opencart, de voordelen

De voordelen die u als ondernemer heeft met dit systeem, is dat u al uw webshops kunt koppelen in uw eigen dashboard. Het is een webbased applicatie. Dat wil zeggen dat u geen extern programma hoeft te downloaden om Opencart te kunnen gebruiken.  U bestuurt het systeem gewoon op uw eigen webbrowser.

Opencart, wat doen wij?

Wij van Winkel.co zijn gespecialiseerd in het realiseren en ontwikkelen van professionele Opencart webshops. We zorgen voor een geoptimaliseerde web conversie en bieden u alle mogelijkheden aan. Bent u geïnteresseerd in een eigen Opencart webshop of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.