Paypal magentoPaypal en Magento

Paypal is het meest veilige betaalsysteem voor uw klanten om op uw webshop mee te betalen. Paypal is zo populair omdat het geld van uw consument niet rechtstreeks eerst van de bank overgemaakt moet worden naar het Paypal account. Zo betalen uw klanten nooit te veel en hebben zij veel vertrouwen in het betalingsproces.

Paypal, hoe werkt het?

Wanneer een consument op het punt staat om af te rekenen via uw webshop wordt hij of zij doorverbonden naar de Paypal website. Hier wordt de betaling afgerond en daarna wordt de consument weer terug gelinkt naar uw webshop. dit is een veilige en snelle manier van betalen dat steeds populairder wordt onder de webshops. Een van de andere grote voordelen van deze plug-in is dat u als ondernemer in uw Magento dashboard een uitgebreid overzicht heeft waarin alle informatie staat over het aankoopgedrag van uw klanten.

Paypal, wat doen wij?

Wanneer u kiest voor een webshop van Webwinkelsoftware.net bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 1000 extensions ontwikkeld voor Magento. Paypal is één van de vele onmisbare extensions, omdat dit niet alleen voordeel geeft voor uw consumenten, maar ook zeker voor u als ondernemer.