Magento OneStepCheckout

Magento OneStepCheckout

Magento OneStepCheckout is een exclusieve extension voor Magento webshop software. De extension helpt uw klanten met het betalingsproces van hun bestelling. Het zorgt ervoor dat uw klanten veilig en zonder irritatie door het betalingsproces heen klikken met slechts één stap, de OneStepCheckout.

OneStepCheckout, wat kan het?

De extension is een pagina binnen uw website die verschijnt wanneer een klant het product bestelt. In plaats van zes pagina’s door te hoeven klikken om uiteindelijk te kunnen betalen, kunt uw klant met de OneStepCheckout alles op één pagina heel overzichtelijk invullen. Zo komen uw klanten niet voor irritaties te staan en zullen zij niet twijfelen over uw producten.

OneStepChekout, Wat doen wij?

Ons team van Winkel.co zorgt ervoor dat uw webshop voldoet aan de hoge eisen van de consument. Wij installeren en optimaliseren alle extensions naar keuze. Na het installeren van de OneStepCheckout heeft u een compleet overzicht van het aankoop bedrag van uw klanten in uw Magento dashboard.
Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een webshop voorzien van webwinkel software met kwaliteit? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag.