Multisafepay Magento

Multisafepay magento

Multisafepay is al meer dan 14 jaar een populair betaalmethode op de Nederlandse webshops. Dit komt omdat Multisafepay veilig, effectief en snel te werk gaat. Het is een betaalmethode dat voorzien is van het Thuiswinkel keurmerk. Dit brengt veel vertrouwen op bij uw consument als zij winkelen in uw Magento webshop.

Multisafepay, de voordelen

Dankzij het systeem in uw dashboard kunt u met Multisafepay alle betaalmethodes in een overzicht zien. Hierdoor hoeft u bijvoorbeeld geen aparte contracten af te sluiten met externe aanbieders zoals iDeal, PayPal ect. Ook heeft u de mogelijkheid om informatie zoals facturen, data en het aankoop gedrag van uw klanten in een overzichtelijk schema terug te vinden.

Multisafepay, wat doen wij?

Wij van Webwinkelsoftware.net bieden u een professionele webshop aan voorzien van extensions en betaalmethodes naar keuze. Wanneer u kiest om Multisafepay te implementeren in uw eigen webshop, zullen wij ervoor zorgen dat Multisafepay aangepast wordt aan uw persoonlijke voorkeuren. Heeft u interesse in een eigen Magento webshop of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.