Magento iDeal

Magento ideal

iDeal is vandaag de dag de meest gebruikte internet betaalmethode in Nederland. Dit komt natuurlijk omdat iDeal van alle betaalmethodes het veiligst is, eenvoudig te combineren is met elke webshop software en vertrouwen brengt bij uw klanten. iDeal is niet alleen eenvoudig te gebruiken, het is ook nog eens zeer efficiënt voor uw bedrijf. op uw Magento dashboard kunt u overzichtelijk alle orders, tijden en hoeveelheden zien van uw klanten.

iDeal basic

iDeal basic is een goedkopere variant van iDeal. Het is bedoelt voor ondernemingen die per week minder verkopen dan grotere bedrijven. Zodra een klant een product besteld heeft op uw Magento webshop, wordt de klant automatisch doorverwezen naar het betaalscherm van de bank. Dit brengt natuurlijk weer een stukje vertrouwen met zich mee. Zodra de klant betaald heeft krijg hij of zij hier een melding van en wordt de klant terug-gelinkt naar uw website. Uw website krijgt dan een melding dat de betaling voldaan is en kunt u de status aller tijden nog terug kijken op uw Magento dashboard.

iDeal advanced

iDeal advanced is een uitgebreidere versie van iDeal die u de mogelijkheid biedt voor een flexibel betalingsproces. Eigenlijk hoeft u zelf niks meer te doen. Van het kiezen van een product naar de status van de betaling, alles is geautomatiseerd.

Magento iDeal, wat doen wij?

Wij van Winkel.co zorgen ervoor dat uw eigen Magento webshop voorzien wordt van een iDeal variant naar keuze. De optimalisatie en het gebruiksgemak voor de klant zijn de elementen waar wij als team naar streven. Uw Magento webshop zal uniek zijn met een contrast van uw eigen huisstijl en smaak. Wilt u graag meer informatie over Magento iDeal of bent u geïnteresseerd in een webshop voorzien van de beste webwinkel software? Neem dan gerust contact met ons op!