Magento, hoe werkt het?

Magento webshopMagento is een open source pakket waarmee u uw eigen webwinkel laat bouwen.
Het is een eenvoudige webshop software met vele mogelijkheden betreft uitbreiding en persoonlijke voorkeuren. Denk hierbij aan de lay-out, gebruiksgemak en natuurlijk uw content plaatsen op de gewenste plek in uw Magento webshop.

Magento, betaalmogelijkheden

Met Magento heeft u een ruime keuze uit verschillende veilige betaalmogelijkheden die goed aansluiten bij uw webshop. Dankzij deze betaalmogelijkheden kunt u verzendkosten en verzendingen op de wensen van uw klant instellen. De ene klant betaalt liever met ideal of paypal, terwijl de andere klant liever betaalt met een acceptgiro. Het is van groot belang dat uw klanten de betalingsmogelijkheid hebben die zij zelf fijn vinden. Zo voorkomt u dat de klant van een bestelling afhaakt.

Magento, overzichtelijk

Op uw Magento dashboard ziet u meteen een overzichtelijk orderschema van uw klanten. Hierin kunt u zien wie wat heeft gekocht, wanneer ze dat hebben gedaan en wat ze hebben gekocht. Deze statistieken kunt u ook heel eenvoudig omzetten in een rapport. In het Magento systeem kunt u heel eenvoudig al uw webshop’s in een multi-store managment onderhouden. Op deze manier raakt u nooit gegevens kwijt van andere webshops.

Magento, perfecte zoekmachine optimalisatie

Het systeem heeft een ingebouwd zoekmachine optimalisatie systeem die u helpt bij het bepalen van de titels, meta-tag en de keyword Density. Deze elementen zorgen ervoor dat uw webshop hoog scoort in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Ook geeft het systeem aan waar teksten niet voldoende zijn kwa content en waar eventueel een tekst verbetert moet worden.

Magento, wat doen wij?

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van professionele Magento webshops. Ons team kijkt naar uw wensen en maken hier een realistisch project van waar u nog lang plezier van zal hebben. Heeft u meer vragen over Magento of wilt u meer informatie? neem dan gerust contact met ons op.