Opencart, product Image zoom

Image zoom is een exclusieve extension ontworpen voor Opencart webshop software. Image zoom geeft uw klanten de mogelijkheid tijdens het online shoppen uw producten met een gedetailleerder oog te bekijken. Dit kunnen zij doen door met de muis over de afbeelding te vegen waardoor er een externe ingezoomde afbeelding ontstaat bij de huidige afbeelding.

Image zoom, eenvoudig

de extension is eenvoudig te gebruiken en persoonlijk aan te passen achter in uw OpenCart webshop. U kunt zelf bepalen waar de plaatsing van de tool moet komen en hoe deze eruit komt te zien. Dankzij Image zoom kunnen mensen een product beter bekijken en zullen zij dus niet openstaan voor eventuele verrassingen wanneer het product aankomt.

Image zoom, wat doen wij?

Wij van Winkel.co zijn gespecialiseerd in het creëren en realiseren van professionele Opencart webshops. Wij bieden u de mogelijke extensions aan en deze worden dan per wens geïnstalleerd op uw eigen Opencart webshop. Bent u geïnteresseerd in een eigen Opencart webshop voorzien van Image zoom of wilt u graag meer informatie over deze webwinkel software? Neem dan gerust contact met ons op.