Magento Facebook app

Facebook appEen Magento Facebook app Extension waar u al uw producten wereldwijd aan meer dan 1 miljoen mensen kunt laten zien. Met deze extension kunnen klanten direct vanuit uw Facebook app op uw pagina uw producten bestellen zonder dat ze van Facebook af hoeven.

Facebook app, wat kan het?

Één van de voordelen van de Facebook app, is dat wanneer een klant een product heeft gekocht, dit zal verschijnen op de Facebook timeline van uw klant. dit is een drijffactor voor Facebook contacten van uw klant, omdat zij op deze manier getriggerd worden dat product ook aan te schaffen. Zo hoeven uw klanten niet rechtstreeks naar uw Magento webshop te gaan, maar zullen zij dit via Facebook kunnen doen.

Facebook app, wat doen wij?

Wij zorgen voor een geoptimaliseerde Facebook conversie waarbij uw Magento webshop en uw app samen gekoppeld worden tot een succesvol project. Ons team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van originele webshops die aan al uw eisen voldoen. Heeft u vragen over een eigen Facebook app, of bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op!