virtuemart, Who bought

who boughtWho bought is een zeer bekende extension dat wordt geïmplementeerd binnen uw Virtuemart webwinkel software. Who bought is een extension waarbij uw klanten getriggerd worden om meerdere aankopen in één keer te doen. Het werkt als volgt; uw klant kiest een product en komt bij de productpagina. Onder het gekozen product verschijnt nu een schema met product die andere mensen ook kochten die gerelateerd zijn met het gekozen product. Zo is de kans groot dat uw klant meerdere producten in zijn of haar winkelwagentje sleept en uw omzet wordt vergroot.

Who bought, de voordelen

Een van de grote voordelen van Who bought is dat u uw klanten producten voorstelt waar hij of zij geïnteresseerd in zijn. Ze worden nog eens extra getriggerd omdat ze meteen zien welke producten de mensen voor hen kocht. Ook is Who bought eenvoudig te koppelen aan social media zodat uw klanten meteen kunnen zien wie van hun vrienden dezelfde aankopen hebben gedaan.

Who bought, wat doen wij?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van een eigen Virtuemart webshop, voorzien van de extenions naar keuze. Bent u geïnteresseerd in Virtuemart webwinkel software of heeft u vragen over Who bought? neem dan gerust contact met ons op.